Az első benyomás – Hogyan rendezd be stílusosan az előszobát?

Sokan elhanyagolják az előszoba bútor jelentőségét, azonban nem szabad félvállról vennünk a helyiség dekorációját. Különösen, hogy gyakorlatilag ez az első benyomás az otthonunkról a vendégeink számára. Ráadásul mindennapi teendőinket is könnyebbé tudjuk varázsolni néhány praktikus és stílusos előszoba bútor segítségével. Szükségszerű, hogy a kabátokat, sapkákat, cipőket hatékonyan tudjuk rendszerezni a helyiségben, mert rengeteg időt és bosszúságot meg tudunk spórolni vele. Cikkünkben izgalmas előszoba bútorokat fogunk megosztani veletek, melyekkel inspirálni szeretnénk Titeket, és megmutatni, hogy milyen lehetőségekkel lehet számolni a bútorpiacon, ha az előszoba megújításán gondolkoznátok.

 

A fogas nem csak praktikus, de az előszoba dekorációjaként is kiválóan megállja helyét. Ha nincs elegendő helyünk a kabátoknak, de nem szeretnénk előszoba panelt felfúrni a falra, kiváló választás lehet egy mutatós állófogas, mely segítségünkre siet, ha gondjaink lennének a rendszerezéssel.  Szinte minden stílushoz találsz megfelelő fogast nálunk, legyen szó a letisztult modern designról vagy inkább a klasszikusabb megjelenésről. Többféle színben és méretben találhatsz megfelelő álló fogast, és nem kell attól tartanod, hogy eldől a ruháiddal együtt. Professzionális kialakításának köszönhetően mindig stabilan tárolja majd a ruháidat, és segít a hétköznapi teendőidet egyszerűbbé tenni.

Konzolasztal

A konzolasztal egy kiváló lehetőség az előszoba holmik praktikus és stílusos tárolására, ugyanakkor a nappaliban is bátran alkalmazható. Általában az előszoba tükör alatt elhelyezett konzolasztal tetején tárolhatjuk azokat a holmikat, amelyeket a mindennapok során rendszeresen használunk. Mindemellett pedig természetesen növeli az előszoba hangulatát is, legyen szó bármilyen stílusú otthonról. Természetesen itt is találkozhatunk a klasszikus elegancia és a modern letisztultság világával, tehát nem kell attól tartanunk, hogy nem fogunk az otthonunknak megfelelő konzolasztalt találni.

Praktikus Előszoba pad

Az előszoba pad segítségünkre siet, ha induláskor szeretnénk könnyedén és gyorsan felhúzni a cipőnket. Ezen felül természetesen az előszoba megjelenéséhez is nagyban hozzájárul, ha stílusosan helyezzük el. Amint beszerezzük az első előszoba padot, el sem fogjuk tudni képzelni az életünket nélküle.

Előszoba szett – Rend a lelke mindennek

Amennyiben nem szeretnénk különálló előszoba bútor kiválogatásával törni magunkat, jó alternatíva lehet egy összeállított szett, amely egyszerre oldja meg a tárolási és dekorációs gondjainkat egyaránt. Különállóan is be tudjuk szerezni az egyes elemeket, ha esetleg nem lenne szükségünk az összes bútordarabra. A hagyományos és a modern stíluson keresztül itt is szinte mindent megtalálunk. Legyen szó bármilyen előszobáról, biztosan fogsz megfelelő szettet találni hozzá nálunk. Webáruházunkban találkozhatsz az elegáns Gomera szettel, mellyel lehengerlő előszobát teremthetsz magadnak. Azoknak, akik szeretik a különleges formavilágot kiváló választás lehet a nem mindennapi Zara előszoba szett.  Kívülről egy egyszerű letisztult falnak tűnik, valójában egy tágas gardrób jellegű panel, mely mögé akaszthatunk kabátokat, de polcos résszel is rendelkezik a sálak, kalapok számára, alsó részében cipőnket is elrejthetjük. A Vicenza előszoba szett szintén a modern és letisztult otthonok számára kínál kiváló tárolási és dekorációs megoldást. Ami igazán különleges a Vicenza előszoba bútor kialakításában, hogy az akasztó L alakban a komódhoz tolható, így újabb polcok használatát lehetővé téve, ahová igényesen tudjuk pakolni a dolgainkat.

A Sydney előszoba bútor szintén remek választás, ha szeretnénk igazán letisztult és modern megjelenést csempészni a helyiségben. Az MDF-ből készült magasfényű bútornak köszönhetően olyan előszobát teremthetünk magunknak, mintha egy elegáns ékszer vagy óraboltban lennénk.

Összegzés

Reméljük sikerült cikkünkkel inspirációt adni Nektek, és bemutatni, hogy az előszoba is lehet rendkívül izgalmas megjelenésű. Mindössze annyit kell hozzá fontolóra vennünk, hogy pontosan milyen irányba szeretnénk elindulni a stílust illetően. Legyen inkább minimalista és letisztult megjelenés, vagy az elegáns klasszikus felé szeretnél orientálódni. Az előszoba ugyanúgy központi szerepet kaphat, akár egy nappali. Biztos lehetsz benne, hogy néhány ízléses bútor segítségével lenyűgözöd az otthonodba látogató vendégeidet is.  Amennyiben bármi kérdésetek felmerülne, bátran keressétek segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésetekre.

Szóljon hozzá!